Autoservice andijk in andijk

Onze winter aanbiedingen!

In deze dure tijd denken wij graag met u mee! Wij van Autoservice Andijk in Andijk hebben vanaf november leuke winteraanbiedingen. Bekijk ze hieronder. 

De wintercheck!

De temperaturen dalen en het is in deze periode van het jaar snel donker. Uit cijfers blijkt dat de winter een gevaarlijke periode is, het is daarom verstandig om je auto winterklaar te maken en een wintercheck te laten uitvoeren. Zo voorkom je winterse problemen aan je auto. Scheelt een hoop ergernis in de ochtend. Een wintercheck is van groot belang, omdat er een aantal technische handelingen zijn die je zelf niet kan uitvoeren, zoals de kwaliteit van de accu en de kwaliteit van de koelvloeistof checken.

 

Kom nu bij ons langs voor een wintercheck. Bij ons is de wintercheck nu € 9,95 en u ontvangt een gratis winterset. 
 

Geldig van november 2022 t/m februari 2023
Winteractie

Rad van Fortuin

Ook hebben we een Rad van Fortuin in de maanden november en december waar u bij onderhoud en/of reparatie mooie prijzen kunt scoren. Zo hopen we in deze dure tijden er voor u toch een beetje een feestelijke afsluiting van het jaar te maken. 

Geldig in november en december 2022.

 

radvanfortuin andijk

Maak online een afspraak of kom gewoon langs op de Handelsweg 29 in Andijk. U bent van harte welkom om eens onder het genot van een bak koffie of thee kennis te maken met ons bedrijf. 

Voor alle actie geldt: niet met elkaar te combineren.
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen